Selecteer een pagina

Werken met mij

Werken met mij

Packages

PINK

425 EURO

LOGO + HUISSTIJL

Stijlsessie met hierin 3 stijlvoorstellen

Logo, in alle benodigde formaten

Stylesheet met hierin de lettertypes, kleurcodes en overige eigenschappen

Social media templates

Uit te breiden met:

Briefpapier, flyer, cadeaubon, nieuwsbrief, (E)book, visitekaartjes, prijslijst, iets anders….

YELLOW

975 EURO

LOGO, HUISSTIJL & WEBSITE

Pakket PINK, aangevuld met:

Wordpress site in jouw huisstijl  afgestemd op jouw doelgroep

Responsive site (dus ook mobielvriendelijk)

Social media koppelingen

Contactformulier

Blog-pagina

Uit te breiden met:

Webshop, afsprakenmodule, iets anders...

PACKAGES

PINK

425 EURO 

LOGO + HUISSTIJL

Stijlsessie met hierin 3 stijlvoorstellen

Logo, in alle benodigde formaten

Stylesheet met hierin de lettertypes, kleurcodes en overige eigenschappen

Social media templates

Uit te breiden met:

Briefpapier, flyer, cadeaubon, nieuwsbrief, (E)book, visitekaartjes, prijslijst, iets anders….

YELLOW

975 EURO 

LOGO, HUISSTIJL & WEBSITE

Pakket PINK, aangevuld met:

Wordpress site in jouw huisstijl  afgestemd op jouw doelgroep

Responsive site (dus ook mobielvriendelijk)

Social media koppelingen

Contactformulier

Blog-pagina

Uit te breiden met:

Webshop, afsprakenmodule, iets anders...

Werkwijze

PINK

 Werkboek en moodboard

De wauw-factor kan ik het beste creëren als ik weet wie jij bent, wat je missie en visie is, en wat je passie is. Daarom zal ik je vragen om een werkboek in te vullen en een moodboard te maken. In een gesprek zullen we hier samen op ingaan zodat ik jou en je onderneming echt leer kennen.

Stijlsessie

Vervolgens werk ik drie stijlen uit die ik tijdens een stijlsessie aan je zal presenteren. Aansluitend bespreken we deze stijlen en ontwerp ik aan de hand daarvan een logo en huisstijl voor je.

Definitief ontwerp

Ik presenteer het uiteindelijke ontwerp, waarna nog een mogelijkheid is voor kleine aanpassingen. Je krijgt van mij een definitieve stylesheet met hierin alle specificaties van je logo en huisstijl. Denk hierbij aan gebruikte lettertypes, kleurcodes en richtlijnen voor het gebruik van je logo.

YELLOW

 Werkboek en moodboard

De wauw-factor kan ik het beste creëren als ik weet wie jij bent, wat je missie en visie is, en wat je passie is. Daarom zal ik je vragen om een werkboek in te vullen en een moodboard te maken. In een gesprek zullen we hier samen op ingaan zodat ik jou en je onderneming echt leer kennen.

Stijlsessie

Vervolgens werk ik drie stijlen uit die ik tijdens een stijlsessie aan je zal presenteren. Aansluitend bespreken we deze stijlen en ontwerp ik aan de hand daarvan een logo en huisstijl voor je.

Definitief ontwerp

Ik presenteer het uiteindelijke ontwerp, waarna nog een mogelijkheid is voor kleine aanpassingen. Je krijgt van mij een definitieve stylesheet met hierin alle specificaties van je logo en huisstijl. Denk hierbij aan gebruikte lettertypes, kleurcodes en richtlijnen voor het gebruik van je logo.

Website

Ook als het gaat om je website gaan we niet over één nacht ijs. We bepalen samen de onderdelen en structuur van je website. Die verwerk ik in een ontwerp, en jij kunt bezig met de content. De website krijgt uiteraard precies de look en feel van je logo en huisstijl. Als je het prettig vindt geef ik feedback op je aangeleverde content. De definitieve content plaats ik vervolgens op de website.

WERKWIJZE

PINK

 Werkboek en moodboard

De wauw-factor kan ik het beste creëren als ik weet wie jij bent, wat je missie en visie is, en wat je passie is. Daarom zal ik je vragen om een werkboek in te vullen en een moodboard te maken. In een gesprek zullen we hier samen op ingaan zodat ik jou en je onderneming echt leer kennen.

Stijlsessie

Vervolgens werk ik drie stijlen uit die ik tijdens een stijlsessie aan je zal presenteren. Aansluitend bespreken we deze stijlen en ontwerp ik aan de hand daarvan een logo en huisstijl voor je.

Definitief ontwerp

Ik presenteer het uiteindelijke ontwerp, waarna nog een mogelijkheid is voor kleine aanpassingen. Je krijgt van mij een definitieve stylesheet met hierin alle specificaties van je logo en huisstijl. Denk hierbij aan gebruikte lettertypes, kleurcodes en richtlijnen voor het gebruik van je logo.

 

YELLOW

Werkboek en moodboard

De wauw-factor kan ik het beste creëren als ik weet wie jij bent, wat je missie en visie is, en wat je passie is. Daarom zal ik je vragen om een werkboek in te vullen en een moodboard te maken. In een gesprek zullen we hier samen op ingaan zodat ik jou en je onderneming echt leer kennen.

Stijlsessie

Vervolgens werk ik drie stijlen uit die ik tijdens een stijlsessie aan je zal presenteren. Aansluitend bespreken we deze stijlen en ontwerp ik aan de hand daarvan een logo en huisstijl voor je.

Definitief ontwerp

Ik presenteer het uiteindelijke ontwerp, waarna nog een mogelijkheid is voor kleine aanpassingen. Je krijgt van mij een definitieve stylesheet met hierin alle specificaties van je logo en huisstijl. Denk hierbij aan gebruikte lettertypes, kleurcodes en richtlijnen voor het gebruik van je logo.

Website

Ook als het gaat om je website gaan we niet over één nacht ijs. We bepalen samen de onderdelen en structuur van je website. Die verwerk ik in een ontwerp, en jij kunt bezig met de content. De website krijgt uiteraard precies de look en feel van je logo en huisstijl. Als je het prettig vindt geef ik feedback op je aangeleverde content. De definitieve content plaats ik vervolgens op de website.

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met me op via onderstaand formulier.

9 + 2 =

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je kennismaken? Neem contact met me op via onderstaand formulier.